Om Brian Palmund

Brian Palmund er byrådsmedlem for Venstre i Albertslund og medlem af Børne- og Undervisningsudvalget, Arbejdsmarkedsudvalget og Børn og Ungeudvalget.

Brian Palmund er 34 år gammel og har været engageret i politik i 10 år.

”Jeg har med stor interesse fulgt med i den politiske debat, både på landsplan, regionalt og lokalt. Jeg har som næstformand i Venstres kandidatbestyrelse Taastrup kredsen deltaget i valgkampen til folketingsvalget i 2007, hvor vi fik genvalgt Bertel Haarder. Jeg har gennem min bestyrelsespost i Venstre Region Hovedstaden, fået viden om de muligheder der er opstået efter strukturreformen. Lokalt har jeg som bestyrelsesmedlem og kasserer, involveret mig i lokale sager, budgetforhandlinger og arbejdet med medlemmerne. Disse erfaringer ønsker jeg nu at omsætte til konkrete resultater for Albertslund.” udtaler Brian Palmund.

Brian Palmund har været selvstændig og direktør gennem de seneste 8 år og driver til dagligt en konsulent virksomhed med base i Albertslund.

”I mit daglige arbejde, skal der sikres både samarbejde og resultater, der skal skabes løsninger der giver værdi, til aftalt tid og pris. Mange mennesker skal deltage i arbejdet og der skal holdes fokus. Jeg mener at Albertslund kommune mangler god ledelse og økonomisk styring. Der er massere af gode intentioner og forslag, men de endelige løsninger er ikke gode nok. Albertslund borgerne har krav på mere for deres penge, jeg vil gerne deltage i forretningsudviklingen og sikre fokus på resultaterne.” tilføjer Brian Palmund.

Brian Palmund ønsker fokus på de tosprogede børn så tidligt som muligt, så de kan få lige så meget ud af skolen som de etnisk danske elever.
”Alt for mange børn kan ikke dansk godt nok når de starter i skolen, det betyder at de har meget svært ved at komme ordentligt i gang med at modtage undervisningen og at lærerne ud over almindelig undervisning skal bruge mange kræfter på at få alle med. Det er fint med Turbo Dansk i de sene klassetrin for dem der bagud, men fokus skal være i starten af skolegangen. Hvis forældrene heller ikke er gode til dansk, så bør disse også tages med, for selv gode intentioner om at støtte barnets indlæring nytter ikke noget hvis ikke der kan ydes en fornuftig lektiehjælp i hjemmet.” siger Brian Palmund.

Brian Palmund mener ikke at man tager sundhedsområdet alvorligt i Albertslund.
”Socialdemokraterne har i deres Albertslund Strategi konstateret at sundhedstilstanden i Albertslund er væsentligt under landsgennemsnit, men der sættes ikke ind for at forbedre forholdene. Der snakkes om at børnene skal cykle mere til skole, men det viser blot en manglede forståelse for problemernes omfang. Efter strukturreformen skal kommunerne betale for både forebyggelse, behandling og genoptræning, så nu er der ingen undskyldning for at undlade den tidlige proaktive indsats. Der er simpelt hen god økonomi i at holde borgerne raske og væk fra hospitalerne.” afslutter Brian Palmund.

Advertisement

Kommentarer

  1. Kære Brian
    Tak for snakken i går. Det er spændende at høre dine overvejelser og tanker. Det var et godt indlæg i AP, som jeg lige har læst. Håber, det giver afkast i form af flere aflastningsforældre. Min kone og jeg har af og til talt om det. Mon ikke vi melder os, når et par af de store børn er flyttet hjemmefra. KH Lars

  2. Hei kjære Brian Ta kontakt……evigheter siden…….;))) Klem Nina+ Hils fam.;)
    Nina.glenne@hotmail.com


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: