Posted by: Brian Palmund | maj 9, 2010

Varme hænder eller kold beton?

bragt på albertslundposten.dk

Politiske prioriteringer og beslutninger kan ofte være vanskelige. Men i den aktuelle økonomiske situation, er valget mellem varme hænder eller kold beton ganske let. Venstre prioriterer den borgernære service.

Skal vi sætte al vedligeholdelse af byen i stå, når økonomien er stram? Naturligvis ikke, det er dumt at spare på nødvendig vedligeholdelse. Det bliver bare dyrere i længden. Er det så forkert at bruge 10 millioner til beton i Albertslund Centrum? Ja, absolut!

Man vil sige, at beslutningen ikke koster borgernær service, for midlerne kommer fra ekstraordinære lånemuligheder. Det man vil glemme at sige er, at med låneomkostningerne koster beslutningen reelt omkring 15 millioner og at alle pengene skal betales tilbage.

Har disse konsekvenser reelt nogen betydning? Hvis det betyder, at der skal fyres en pædagog og en hjemmehjælper, så ja. Med det sparekatalog jeg sidder med, er det netop konsekvensen.

Jeg ser gerne at Albertslund Centrum bliver mere attraktivt, men tidspunktet er ikke rigtigt. I en situation hvor mange dygtige medarbejdere risikerer at miste sit job, er vi nødt til at handle ansvarligt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: