Posted by: Brian Palmund | juni 3, 2009

Venstre støtter omdannelse af Birkelundgård

Pressemeddelelse
Albertslund den 3. juni 2009 – bragt på albertslundposten.dk

Venstres spidskandidat, Brian Palmund, på Birkelundgård

Venstres spidskandidat, Brian Palmund, på Birkelundgård

”Vi synes, at det er synd og skam, at Birkelundgård kun bruges til opbevaring og mener, at det er en god idé at bruge laden til cafe og kulturelle aktiviteter. Det meste af Albertslund er lavet af beton, og Birkelundgård har mange kvaliteter og vil egne sig rigtigt godt som et hyggeligt samlingssted for borgerne. Vi vil gerne se en nærmere præsentation af projektet og høre om hvordan man vil sikre sig at det bliver attraktivt for den almindelige borger i Albertslund og ikke bare endnu et samlingssted for finkulturelle aktiviteter eller hvidvins receptioner.” udtaler Brian Palmund.

”Det er selvfølgelig udelukket at bruge kommunale midler til projektet, så længe kommunens økonomi er så dårlig som tilfældet er. Der mangler midler til en ordentlig tandpleje i skolen. Svømmehal og andre bygninger er i meget ringe forfatning. Kulmølle‐projektet mangler finansiering, og den lovede kunstgræsbane mangler stadig.” siger Brian Palmund.

”Vi er derfor rigtigt glade for det store engagement i initiativgruppen, da det muligvis kan danne basis for en etablering og drift på private hænder. Kommunen kan udleje lokalerne til den samme lave leje som der er i dag og tillade kombineret udstilling og cafe på stedet. Jeg er sikker på at det kan hænge sammen økonomisk” fortsætter Brian Palmund.

”Birkelundgård kunne såmænd også bruge til andre fornuftige formål, der kan vel nemt være et par badmintonbaner i bygningen eller udlejes til f.eks. en netcafe hvis man ønskede at målrette brugen til de unge.” tilføjer Brian Palmund.

”Vi er ikke begejstret for at fjerne opbakningen til Kroppedal, da Kroppedal trods alt har en større historisk betydning for området, men der bør findes flere sponsorer til stedet, og stedet bør udvikles til at tiltrække flere besøgende f.eks. med en cafe, som der er foreslået på Birkelundgård.” afslutter Brian Palmund.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: